Hollandse nieuwe promotie video.

Mooie promotie video voor het Nederlands Visbureau. Elk jaar organiseert deze de officiële start van het seizoen en wel met de Veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe. Daags erna is de Hollandse Nieuwe van dat betreffende jaar dan weer overal te koop. Op vele plaatsen wordt de komst van de nieuwe haring vervolgens gevierd met haringparty’s en andere evenementen. Wij maakten met veel plezier de promo voor het jaar 2022.

Voorafgaand aan de start van het haringseizoen is het Nederlands Visbureau al actief. Zo wordt jaarlijks promotiemateriaal ontwikkeld ter aankleding van de winkel, kraam of party.

Daarnaast onderhoudt het Nederlands Visbureau contacten met tal van media om aandacht te genereren voor de komst van de Hollandse Nieuwe. Vele publicaties verschijnen in de landelijke en plaatselijke pers. De afgelopen jaren organiseerde het Nederlands Visbureau kort voor de startdatum een programma voor journalisten, in Nederland en ook naar Denemarken en Noorwegen.

Na de officiële startdatum ondersteunt het Nederlands Visbureau meerdere landelijke en internationale initiatieven ter promotie van deze haring.