is er iets te eten in CuLunetten?

Winkelcentrum Lunetten, waar de specialistische middenstanders, als een bakker, slager, en groenteboer een goede boterham konden verdienen en hand in hand naast de kledingwinkel en mini-bouwmarkt konden bestaan is verworden tot en culinair afhaal paradijs voor de luie smikkelaar.

Zo maakte slagerij Oorbeek plaats voor grillroom en shoarmazaak “eethuis Lunetten”wpid-20150305_113639.jpg

Drukkerij de Jager voor een Indonesische toko de Kolintang.

Het plein, waar vroeger en onduidelijk kunststuk in de vorm van 2 roze driehoeken prijkte is bezet door een glazen huis waar zich Pizaria la Lunetta heeft gevestigd.

De rabobank ditect naast de Indonesische toko is dan weer een Japanse toko “Sushi en meer” geworden. Zo kan het gebeuren dat zelfs de Hondsrug nu een Asian quarter heeft.

Tussenstand inmiddels, vijf etablissementen. Tel daar de oude vertouwde Chinees en cafetaria, beide met Luntten in de bedrijfsnaam, als ook Tapperij de Luie Lackei nog bij op en we hebben een totaal van acht.

voor wie het allemaal te druk wordt op het winkelcentrum zijn er nog uitvlucht mogelijkheden in de periferie van lunetten. De benzinepomp is recent omgetoverd in een waar kant en klaar afhaal maaltijdenparadijs. Mocht ook opwarmen je allemaal nog te veel zijn loop dan de straat over naar Mister Chi’s wokrestaurant anex cafetaria. speciaal voor de kenners is er dan ook nog een klein gezellig cafetariaatje verstopt aan de Simplonbaan richting de kindeboerderij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *